Frederik VI - ØLBAR & SPISESTED
på Frederiksberg Alle 42
TLF 33 31 33 38 MAIL rex@frederik-vi.dk "noget så frederiksbergsk"
​
Frokost kl 11.30 - 15.30
Aftensmad kl. 17.30 - 20.30
26 ølhaner - Fodbold på skærmen
7 dage om ugen
Pladser inde og ude (varmelamper)
BUS til døren / METRO Frdb.Alle
Åben:
Søndag - torsdag 11-01
Fredag - lørdag 11-02
Vi er en Ølbar & Spisested, ikke en traditionel restaurant. Vi fokuserer på ØL og klassisk dansk mad.
Vi har 26 ØLHANER, og mere end 200 forskellige øl om året. Ærlig mad, baseret på gode råvarer, hjemmelavet. Frokostkortet har en fin variation af en række klassiske danske anretninger. Aftenkortet er relativt simpelt: køkkenet tilbyder dagens ret, eller alternativt pariserbøf eller rødspættefilet. Vi har ikke forretter men oftest altid dessert. Naturligvis også kaffe, vand, vin, drinks, cocktails i et mindre sortiment. Her er en folkelig stemning, og stor mangfoldighed i gæste-segmenterne. Vi viser fodbold på skærmen, har billard og terninge-spil. Man kan sidde både inde og ude. Ude er markiser, varmelamper, eller lån en af vores sitting-suites. Vi betragtes som en af Frederiksbergs klassiske restaurationer, og vi værmer om forretningens historie og koncept. Det skylder vi dig, Frederiksberg og ikke mindst vore 80.000 årlige gæster. VELKOMMEN her på den skønne Frederiksberg Alle
Vidste du at Restaurant 1971 på HC Ørstedsvej 28A, er en del af Frederik VI. Her serveres klassisk dansk mad, med et tvist af det franske. Traditionel Restaurant. Se mere på: www.1971frokost.dk Tlf 53531971
Aftensmad alle dage, hele ugen:
Vi serverer aftensmad på alle ugens dage i tidsrummet kl.17.30-20.30 Der er tre retter på menuen - dagens ret - som varierer fra dag til dag, klassisk pariserbøf og pandestegte rødspættefileter med sovs og kogte kartofler. Konceptet er gode danske retter, og vi har eks. stegt flæsk og persillesovs på om onsdagen. Pris for dagens ret er mellem 155 kr og 189 kr.
Det anbefales, at der bestilles bord enten i forretningen, på telefon 33 31 33 38, på Facebook eller via kontaktformularen her på siden.
​
Ugemenuen:
Mandag: Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder Kr 155,-
Tirsdag: Sprængt oksebryst med kartofler og peberrodssovs Kr 165,-
Onsdag: Stegt flæsk med persillesovs ad libitum Kr. 159,-
Torsdag: Hakkebøf med bløde løg, brun sovs og kartofler Kr. 155,-
Fredag: Mørbradgryde med ris eller kartoffelmos Kr. 165,-
Lørdag: Wienerschnitzel m. brasede kartofler og garniture Kr. 189,-
Søndag: Skiftende retter efter kokkens valg, ring evt.
* der tilstræbes lidt grønt til alle retter
​
Desuden serveres dagligt hver aften, alle ugens dage:
- dagens ret, som anført ovenfor
- klassisk pariserbøf med garniture Kr. 155,-
- pandestegte rødspættefileter med sovs og kartofler Kr. 169,-
- Dessert: spørg tjeneren
AFTENTILBUD: Aftenret + dagens dessert kr. 199,-